"Bu İddialar Doğruysa Ben Bu Şehri Terk Ederim"

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu’nun, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran’ın yakınlarıyla ilgili olarak ortaya attığı iddialara Başkan Duran’dan sert cevap geldi.

Başkan Duran, “Bu iddialar doğruysa ben bu şehri terk ederim. Eğer bu kişilerde onur ve haysiyet varsa ve iddialarını ispatlayamazlarsa onlarda bu şehri terk etsin. Ayrıca bu sözleri nedeniyle iddiayı ortaya atanlarla mahkeme önünde hesaplaşacağız” dedi.

AK Parti Ferizli Teşkilatı önceki akşam ilçe merkezinde geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Ferizli Belediye Başkan Adayı Ahmet Soğuk, AK Parti İlçe Başkanı Cemil Sağlam, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
Bu Yalancılar Kimseyi Kandıramadılar

Düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Duran, önceki gün katıldığı televizyon programında kendisi ve ailesi hakkında iddialarda bulunan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu hakkında çok ağır konuştu.

Başkan Duran, 15 yıl boyunca kimseyi eleştirmeden sadece hizmetlerini anlattıklarını belirterek, “Şimdi birileri çıkıp 70 milyonun gözü önünde yalan konuşup iftira atıyor. Bu yalancılar 2004 seçimlerinde kimseyi kandıramadılar ve kaybettiler. Şimdi yine 2004’teki akıbetlerine uğrayacaklar” dedi.

Yalancılar Şerefsizin ta Kendileridir

‘Bu insanlara değil memleket bir koyun bile emanet edilmez’ diyen Başkan Aziz Duran, şunları söyledi;
“Bizim hakkımızda iddialarda bulunuyorlar. Saraçoğlu Tesisleri’yle yakınlarımın bağlantısı olduğunu iddia edenler söylediklerini belgeleriyle ispat edemezlerse, eğer şerefleri, haysiyetleri varsa bu şehri terk edip giderler. Eğer söylediklerini ispat ederlerse ben bu şehri terk etmeye hazırım. Ben yalanı söyledim kaldı. Öyle yağma yok. Bunun peşini asla bırakmayacağız. Topluma hizmet edecek makamlara talip olanlar yalan konuşamaz. Afişlerinde dürüstüz diyorlar. En çok neye ihtiyaç duyuyorlarsa onu konuşuyorlar. Onların en çok dürüstlüğe ihtiyacı var. Biz onların geçmişlerini hiç karıştırmıyoruz. Aldıkları cezaları, yaptıkları sahtekarlıkları ortaya koymuyoruz. Onların yakınları üzülmesin diye söylemiyoruz. Onlar bu makamlara gelebilmek için insanlara yalan söyleyip iftira atıyorlar. Yakınlarımın oteli var diyorlar, benzin istasyonu var diyorlar. Bunların tamamı asılsız, yalan iftiralardır. Konuşmalarında söylediklerini ispat edemeyen müfteridir. 15 yıldır siyaset yapıyorum. Hiç kimseye şerefsiz demedim ama yalancılara diyorum. Yalancılar şerefsizin ta kendileridir.”
Biz Hizmeti İbadet Sayıyoruz

Sakarya’da 15 yıldır belediye başkanlığı yaptığını belirten Başkan Duran, “Büyük bir depremi birlikte yaşadık ve Sakarya halkına hizmet için çabaladık. Günü geldi ve görevimizi de çok güvendiğimiz kardeşimize devrediyoruz. Değerli katılımcılar biz Ferizli’ye 5 yıl daha değil ölünceye kadar hizmet edeceğiz. Biz hizmeti ibadet sayıyoruz. İnşallah bu seçimlerde de halkımız AK Parti ile hizmete devam diyecektir” dedi.

Yalancı Çobanları Deşifre Edeceğiz

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Toçoğlu ise MHP Adayı Enver Toçoğlu’nun tutarsızlıklarına dikkat çekerek şöyle konuştu: “Enver Toçoğlu geçen gün ‘Ben öyle bir MHP’li oldum ki artık benim buradan cesedim çıkar. Buna inandınız mı? O geçen dönemde Nevzat Ercan aday olursa ben bu listeye girersem şöyle olayım, böyle olayım demedi mi? Sonra ne oldu, ikinci sıradan listeye yazıldı. Şimdi benimle ilgili olarak verdiği bir demeçte ‘Zeki Toçoğlu ile kardeş çocuklarıyız. Kendisi iki dönemdir belediye başkanlığı yapıyor. Bugüne kadar adının herhangi bir şaibeyle anılmaması benim ve ailemizin gururudur’ diyor. Bunu 4 Aralık 2008’de söylüyor. Ama 11 Ocak 2009’da da şöyle söylüyor: ‘Yanlış adamlardan doğru sonuç alınmaz.’ Şimdi bunun hangisi doğru. Bundan böyle yalan yanlış iftiralarda bulunan kim olursa olsun, yalancı çobanları deşifre edeceğiz.”
Sayın Başbakanımızın da Eli Güçlensin

Yalan ve iftira siyaseti yapmadıklarını dile getiren Toçoğlu, “Bizim işimiz hizmet. İlçe başkanımız Ahmet Soğuk Bey ve Milletvekilimiz Ayhan Bey Ferizli’ye AK iktidarla gelen hizmetleri anlattılar. Bu hizmetlerin devamı için oylarınızı bekliyoruz. Ama bu dönem oylarımızı artırmalıyız ki Sayın Başbakanımızın da eli güçlensin” dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]