Bu futbolcuların yetkileri Sakaryalı menajerin elinde

Sakaryalı Menajer İbrahim Bakan, yaklaşmakta olan transfer sezonu öncesinde bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Bakan\'ın listesinde Reyes, Cassano ve Van Der Vaart var.

Sakaryalı Uluslararası FİFA Menajerlik diplomasına sahip İbrahim Bakan, 1 Haziran’da başlayacak olan transfer sezonu için bir hayli iddialı. Sakaryalı Menajer Bakan, Sevilla’nın İspanyol oyuncusu José Antonio Reyes, eski Real Madrid ve Milanlı Antonio Cassano, Şuan Hamburg’da oynayan ve bir dönemde oynayan Hollanda Milli Takım oyuncusu Rafael Van Der Vaart, Mancester City ve Celtic forması giyen golcü oyuncu John Guidetti, Arjantin Ligi takımlarından Estudiantes’te forma giyen Guido Marcelo Carrillo ve Rosenborglu Stefan Strandberg’in Türkiye yetkilerini elinde bulunduruyor.
 
Bu oyuncuların yanı sıra birçok oyuncuyla da temas halinde bulunduğunu belirten Bakan, ‘Türkiye’de futbol ve futbolcu kalitesini yükseltmek için çabalıyoruz. Süper Lig’den birçok takımla temas halindeyiz. 1 Haziran’dan itibaren oyuncularımız Türkiye’ye gelmeye başlayacak. Oyuncuların ülkeye gelmesinden sonra futbol kamuoyu ayağa kalkacak’ şeklinde konuştu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]