Bu bildiğiniz hırsızlardan değil!

Adapazarı\'nda, bir marketten 70 diş fırçası çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan, çıkartıldığı mahkemece \'adli kontrol\' verilerek serbest bırakılan 20 yaşındaki E.S., bir gün sonra başka bir marketten hırsızlık yaptı.

İlk olay Çarşamba günü Sakarya Caddesi üzerinde bulunan bir süpermarkette meydana geldi. E.S., raflarda bulunan 1200 TL değerindeki 70 diş fırçası ve diş macununu poşete doldurarak marketten çıktı. Çalışanların ihbarı üzerine güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, E.S.\'yi kısa sürede yakaladı. E.S.\'nin başta \'hırsızlık\' olmak üzere poliste 60 suç kaydının bulunduğu saptandı. Adliyeye sevk edilen E.S., çıkarıldığı mahkemece \'adli kontrol\' kaydıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Serbest kalan E.S., ertesi gün bu kez Adnan Menderes Caddesi\'ndeki bir markete girdi.  İş yerinden 1250 TL değerinde diş fırçası ve diş macunu çalındığını tespit eden market sahipleri polise ihbarda bulundu. İnceleme başlatan polis, güvenlik kamerası kayıtlarından bu hırsızlığı da E.S.\'nin yaptığını belirledi.

İstanbul\'da oturduğu öğrenilen E.S., polis tarafından yakalanıp ikinci kez gözaltına alınıp Adapazarı\'na getirildi. E.S., sorgusunun ardından bugün Adliye\'ye sevk edildi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]