"Böyle Sakaryaspor Futbolcusu Olmaz"

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Bülent Yılmaz, giydiği formanın hakkını vermeyen futbolculara daha fazla tahammül edemediklerini belirterek, "Takımda oynamak istemeyen futbolcumuz varsa müracaat etsinler hemen ilişkilerini kesip bonservislerini vereyim" diye konuştu.

Yılmaz, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, yeni teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde çıkılan ilk maçta Kardemir Karabükspor'a karşı alınan mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Dünkü maçta sahada kazanmak için varını yoğunu ortaya koyan bir Karabükspor ile bunun karşılığında hiç bir şey yapmayan Sakaryaspor olduğunu kaydeden Yılmaz, "Rakibimiz 90. dakikada 3-1 öndeyken bile dördüncü golü arıyor, bizim futbolcularımız ise yerinden kıpırdamıyor." dedi.

Yönetim olarak dimdik ayakta durmaya çalıştıklarını anlatan Yılmaz, aynı özveriyi futbolculardan da beklediklerini ifade etti. Giydikleri formanın hakkını vermeyen futbolculara daha fazla tahammül edemeyeceklerini dile getiren Yılmaz, şunları söyledi:

"Sakaryaspor formasını giyipte onun hakkını vermeyen oyuncuların sağa sola müracaat etmelerine gerek yok. Direk bana ve yönetimime müracaat etsinler hemen ilişkilerini kesip bonservislerini ellerine vereyim. Eğer bu formanın hakkını vermeyip oynamaya devam edeceklerse ben ve yönetimin buna daha fazla tahammül edemiyoruz. Bu oyuncularımız federasyona başvurarak alacaklarına karşılık boş kalacak ve devre arasında gitmek isteyeceklerdir. Buna hiç gerek yok. Ben her koşulda bonservislerini ellerine vereceğim."

Ödemelerde bir sıkıntı olmadığını anlatan Yılmaz, kulüp olarak tahahütleri yerine getirmeye çalıştıklarını ve imkanları dahilinde ödeme yaptıklarını belirtti. Giydiği formanın hakkını verecek olan oyunculara her zaman kapılarının açık olduğunu bildiren Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu kulübün formasını her zaman hakkıyla taşıyabilecek oyunculara her zaman kapımız açık. Yok biz bu takımı terketmek istiyoruz diyen varsa bunu hemen söylesin. Bende yolumu ona göre çizeyim. Genç takımdan oyuncularla aslanlar gibi mücadele ederim. Oyuncularımızdan özveri bekliyoruz. Mücadele edersiniz, mağlup olabilirsiniz. Koşarak, mücadele ederek mağlup olduğunuzda herkes sizi alkışlar. Ama siz mücadele etmezseniz bu olmaz.Sakaryaspor'a hizmet etmek çok önemldir. Böyle Sakaryasporluluk böyle Sakaryaspor futbolcusu olmaz."

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]