Boşnakça kursları başlıyor

Serdivan Bosna Sancak Eğitim, Kültür ve Spor Derneği tarafından 3’üncü Boşnakça Dil Kursu düzenlenecek. 17 Eylül’de Başlayacak olan kurslara katılan kursiyerler haftada bir akşam 2 saat olmak üzere ayda 8 saat eğitim alacaklar. 8 ay sürecek olan eğitimlerin ardından kursta başarı gösteren kursiyerler Boşnakça Dil Kursu Sertifikası alacak.

Serdivan Bosna Sancak Eğitim Kültür Spor Derneği Başkanı Hasan Süzek yaptığı açıklamada 2013 2014 öğretim yılı kayıtlarının devam ettiğini ve kursun 17 Eylül Salı günü saat 19.30’da Dernek binasında başlatacaklarını söyledi.

Başkan Hasan Süzek yaptığı açıklamada, “Boşnakça kursumuz haftada bir akşam 2 saat olmak üzere ayda 8 saat olarak dernek binamızda verilecek. Toplam sekiz ay devam eden kursumuz Eylül ayında başlayıp Mayıs ayında sona erecek. Genelde çalışanların ve öğrencilerin başvuruda bulunduğu kursumuz daha geniş kitleye hitap etmek amacı ile akşam saat 19.30’da başlatılıyor. Kurs bitiminde öğrencilere Boşnakça dil kursuna katıldıklarına dair sertifika veriliyor. Geçen yıl ikincisini düzenlediğimiz dil kursumuzda 39 kişi sertifika aldı. Boşnakça dil kursunu bitiren kursiyerlerimiz Bosna’ya gittiklerinde rahat konuşup isteklerini iletme fırsatlarını buluyorlar. Bu da dil kursumuzun ne kadar faydalı olduğunu gösteriyor” dedi.

Başkan Süzek Boşnakça kurs öğrenmek isteyen vatandaşların 0532 5108780 nolu telefondan veya bizzat derneğe gelerek bilgi alabileceklerini söyledi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]