Bora:Akyazı'dan bir milletvekilimiz olmasını arzu ediyoruz

AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Fevzi Bora, "Akyazı\'dan bir milletvekilimiz olmasını teşkilat olarak canı gönülden arzu ediyoruz" dedi. 

Bora, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, 7 Haziran\'da yapılacak seçimlerde milletvekili olabilmek için Sakarya\'dan 73 kişinin başvuru yaptığını anımsattı. 

Akyazı\'dan milletvekili olmamasının her alanda eksikliğini hissettiklerini vurgulayan Bora, "Bundan dolayı Akyazı’dan bir milletvekilimiz olmasını teşkilat olarak canı gönülden arzu ediyoruz" diye konuştu. 

Bora, Akyazı’dan milletvekili çıkartmak için gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade ederek, yapılacak temayülün hayırlı olmasını diledi.

Akyazı Kavaflar ve Manifaturacılar Odası Başkanı İsmet Öztürk de Akyazı’dan milletvekili çıkarılması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. 

Yerel bazda hizmet edebilecek biri olmasının faydalı olacağını düşündüklerini aktaran Öztürk, "Genel merkezin bunu dikkate almasını rica ediyoruz. İnşallah mesaj gerektiği yere gider" şeklinde konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]