Bolu Valiliği'ne SEDAŞ'tan nezaket ziyareti

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, İl Sorumlusu İsmail Doğandor ile birlikte  Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nı makamında ziyaret etti.

Kendilerini kabul ettikleri için Vali Zahteroğulları’na teşekkür eden SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven, SEDAŞ’ın elektrik dağıtım faaliyetleri ile özelleşmeden bu yana gerçekleştirdiği   çalışmaları ve SEDAŞ’ın büyük projeleri içinde yer alan ve  enerjinin şebeke üzerinde uzaktan izlenebilmesini, arızalara çok hızlı müdahaleyi sağlayacak olan SCADA projesine Bolu’da da başlandığını ve 2015 sonunda tamamlanmasının hedeflendiğini,  Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerini kapsayan bölgede OSOS (otomatik sayaç okuma sitemi) projesinin de gerçekleştiğini ve tüketilen elektrik enerjisinin % 65’inin uzaktan okunması sağlanan sayaçlarla tespitinin yapıldığını anlattı.

SEDAŞ yöneticileri ile yakından ilgilenen ve yapılan çalışmaların ayrıntıları hakkında da sorularıyla bilgi alan Vali Zahteroğulları,  bölgenin tek dağıtım şirketi olan SEDAŞ’ın enerjinin sürekliliği için yapacağı yatırımların çok büyük önem taşıdığını belirtti. Vali Zahteroğulları, “Elektrik dağıtımı çok önemli bir kamu hizmeti,  kayıp ve kaçak elektrikle mücadele de ülke kaynaklarının verimli kullanılması açısından çok büyük önem taşıyor. Bu konuda ülkemizde yapılan mücadelenin mutlaka olumlu sonuç vermesi gerektiğine inanıyorum. Sizleri ve ekibinizi başarılı çalışmalarından dolayı  tebrik ediyor, nezaket ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]