Bölge esnafı imza topladı: 'trafiğe kapatılsın!' dedi

Büyükşehir Belediyesi tarafından İtfaiye caddesinde başlatılan yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Seçimlerden önce Başka Toçoğlu’nun esnafa verdiği bir söz daha yerine getiriliyor. SASKİ tarafından başlatılan yağmursuyu hattı çalışmalarının ardından bölgede kapsamlı bir yenileme projesi başlatılacak. Devam eden çalışmalar ile ilgili esnafın görüşünü alan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, gerçekleştirilen toplantıda proje ile ilgili bilgiler de verdi.

Genel Sekreter Yardımcısı Kardan, “Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanımız bölge esnafına cadde ile ilgili yenileme sözü vermişti. Biz de seçimlerin ardından çalışmalarımıza başladık. Caddenin araç trafiğine kapatılması ile ilgili bir talep oldu. Esnafımızın bu konuyla ilgili topladığı imzaları teslim aldık, gerekli çalışmaları başlatacağız. Esnafımızla gerçekleştirdiğimiz istişareler neticesinde çok güzel bir proje hayata geçiriliyor. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Bölge esnafı adına söz alan ve başlatılan çalışmalardan esnafın duyduğu memnuniyeti dile getiren Hikmet Bakkaloğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız seçimlerden önce bizlere verdiği sözü yerine getiriyor. Sayın Başkanımız, şehrimize katkı sağlayacak, esnafın fikir birliğine vardığı her projeye varım demişti. Allah razı olsun. Başkan Toçoğlu esnafı kırmadı. Büyükşehir Belediyemiz hayata geçirilecek çalışmada bizimle fikir alışverişinde bulundu. Çok memnunuz. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah proje bölgemiz ve esnafımız adına çok güzel bir sonuç verecek” şeklinde konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]