'Bizler parti ayrımı yapmıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili A. Adayı Hüseyin Avni Şahin Karasu Doğa Kulüp\'de Karasu Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili A. Adayı Hüseyin Avni Şahin Mahalle Muhtarları ile beraber Mahallelerin sorunlarını Muhtarlarla beraber diyalog halinde yerinde dinledi.

Mahalle Muhtarları Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili A. Adayı Hüseyin Avni Şahin\'e " bizler AKP, MHP, CHP diye parti ayrımı yapmıyoruz. Karasu\'dan aday olarak çıkan Hüseyin Avni Şahin bölgemizin insanı olduğu için bölgelerimizin sorunlarını daha iyi biliyor, bu durum ise partinin üstünde gelir, hangi partiden olursa olsun destek veriyoruz"diye belirtirken. Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Milletvekili A. Adayı Hüseyin Avni Şahin “ Bölgemizin sorunlarını bilmekteyim, bölgemin sorunlarını çözeceğime inanıyor ve söz veriyorum. “

Sizlerde Muhtar olarak Hepiniz bir hizmet için çalışıyorsunuz, bende bu Milletvekilliği yolunda halkıma hizmet için yola çıktım. “Ülkemiz için yapılacak her çalışmada taşın altına elimizi sokmamız gerekmektedir. Ben taşın altına elimi sokarak Milletvekilliği yoluna çıktım siz Muhtarlardan da destek almam beni mutlu etti. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz hazırız, Üzerimize düşeni, vatan sevdası üzerine yapılması gereken ne varsa ülkem için, memleketim için ne gerekiyorsa yapacağız kararlıyız.” Dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]