'Bizim davamız, kardeşlik ve muhabbet davasıdır'

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve Yönetimi İlçe ziyaretleri kapsamında Hendek, Akyazı ve Karapürçek ilçe gençlik kollarını ziyaret etti.

AK Parti İl Gençlik Kollarının ilçe ziyaretlerine İl Gençlik Kolları başkanı Yusuf Demir ve beraberinde İl Gençlik Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.Demir, gerçekleştirdiği İlçe ziyaretlerinin yanı sıra ilçe esnaflarını da ziyaret etti.

‘Görevlerinin bilincinde, sorumluluktan kaçmayan bir gençlik’ Sakarya İl Gençlik Kollarının faaliyetlerinden bahsederek sözlerine başlayan Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, “AK Parti sadece siyasi bir parti değildir. AK Parti bir davanın adıdır. Bizim davamız, kardeşlik ve muhabbet davasıdır, sadakat ve vefa davasıdır, milletin iradesine sahip çıkma davasıdır, ülkemize milletimize
hizmet etme davasıdır.Ak parti kadrolarının, her zaman daha fazla işi olduğunu, sorumlulukların her dakika daha fazla arttığını, bu sorumluluk noktasında teşkilatın genç ve dinamik kadrolarına asil görevler düştüğünü, bu kurumsal ve güçlü teşkilat yapısını daha güçlü hale getirmek için çok daha fazla çalışmaları gerektiğini söyleyerek konuşmasını sürdüren Demir,  “görevlerinin bilincinde sorumluluktan kaçmayan bir gençlik için mücadele ediyoruz.”dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden AK Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci,  Akyazı Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Kahveci ve Karapürçek Gençlik Kolları Başkanı Atalay Kalıntaş   "Bu anlamlı ziyaretten ötürü İl Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum. Geleceğin bizlere emanet edildiğinin bilinciyle üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirebilmek için mücadele ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]