'Biz kadınlar beşikte sallarız, dünyayı da'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katıldı.
 
Programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.
 
Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, “Sakarya’nın ilk kadın kolları seçim irtibat bürosunu Serdivan’da açıyoruz. Ana kadememizde yaptığımız tüm çalışmaları kadın kollarımız ve gençlik kollarımızda da gerçekleştiriyoruz. Biz AK Parti olarak gençlere ve kadınlarımıza, tüm teşkilatlarımıza önem veriyoruz. Yeni Türkiye yolunda 7 Haziran’da tüm hemşerilerimizden destek bekliyorum. İnşallah 7 Milletvekili adayımız Ankara’ya yollayacağız” diye konuştu.
 
7 Haziran’da yerel seçimlerde elde edilen başarının tekrarlanacağına vurgu yapan İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Biz kadınlar beşikte sallarız, dünyayı da. Sakarya’da her zaman ilkleri gerçekleştirdik. 7 Haziran’da da yine bir ilki gerçekleştireceğiz. 7 güzel insanı Ankara’ya göndermek için çalışacağız” ifadelerini kullanırken; Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, “AK kadınlar olarak her seçimde çok çalışıyoruz. Bu seçimde de inşallah daha fazla çalışacağız. İlk günden itibaren ak kadınlarla büyük bir uyum içerisindeyiz. Biz kadın kollarımıza güveniyoruz. İnşallah bu özveri ve coşkulu çalışmalarımızın neticesini alacağız” dedi. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “İnşallah bu irtibat bürosu ile ilçe kadın kollarımız ulaşmadık kapı bırakmayacak. Herkese ulaşacağız. Davamızı, Yeni Türkiye heyecanımızı anlatacağız. Gelecek vizyonumuz ile ilgili tüm hemşerilerimize bilgi vereceğiz. İlçemizde, kadınlar kollarımız ile gezmedik meydan, ,sıkılmadık el bırakmayacağız. Önümüzdeki seçimlerin şehrimize, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.
 
7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Başkan Zeki Toçoğlu, “Yeni Türkiye’nin önünü açacak, ülkemizi daha ileri noktalara taşıyacak yeni bir döneme giriyoruz. AK Parti’ye karşı kurulan ittifakları hepimiz görüyoruz. AK Parti’nin bu güçlü hali muhalefeti büyük bir telaşa sevk etti. 1 Mayıs’ta, Kent Meydanı’nda nasıl kol kola girdiklerini gördük. İnşallah her seçimde olduğu gibi 7 Haziran’da da bu ittifakları boşa çıkaracağız” dedi.
 
Başkan Toçoğlu, “Muhalefet partileri şimdi de kendilerine güvenmedikleri için koalisyon döneminden konuşmaya başladı. Milletimiz koalisyon dönemini de biliyor. Ülkemizin koalisyona ihtiyacı yok. Eğer hükümet ve devlet istikrarı güçlü olmazsa belediyeler aktif olamaz. Biz güçlü hükümetimiz ve milletvekillerimiz sayesinde bugünlere geldik. Bundan sonra da hemşerilerimizin desteğiyle hükümetimize daha güçlü destek vereceğiz. Yerel seçimlerde nasıl 17-0 yaptıysak, genel Seçimlerde de 7’de 7 yapacağız” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, “Girdiğimiz her seçimden birinci parti olarak çıktık. İnşallah önümüzdeki seçimlerden hemşerilerimizden, yine milletimizin desteği ile birinci parti olarak çıkacağız. 2002 yılında gece gündüz demenden çalışarak 6-0 yaptık. İnşallah önümüzdeki seçim sürecinde de duruşumuzu bozmadan çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın desteğini alarak; 7 Haziran’da 7 Güzel İnsanı Ankara’ya göndereceğiz” dedi. Üstün’ün konuşmasını ardında AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]