"Biz Halkımıza Güvendik, Camili'de Bize Güvendi"

Yenikent Camili’de aday olup, kısa sürede halkın sevgi ve güvenini alarak, 28 Mart 2004’te mahallesinin başına muhtar olarak geçen Yunus Özçelik, söz verdiği halkına yeni hizmetler sunmak için, 29 Mart seçimlerinde tekrar aday olduğunu açıkladı.

HALK SEVGİSİ

Yeni Yerleşim Bölgesi Camili’ye taşınan ve mahallesinde hizmet sözü veren evli iki çocuk babası 45 yaşındaki Yunus Özçelik; 28 Mart 2004’te göreve geldiği mahalle muhtarlığında, kısa sürede halkın güven, sevgi ve teveccühünü alarak, onlara verdiği vaat ve sözleri en kısa sürede tamamlayarak, sözünü yerine getirdi.

İLKLERE İMZA

Beş yıldır muhtar olarak mahallesi Camili’yi yöneten ve bu süre zarfında, vatandaşlara verdiği sözleri dışında birçok sosyal ve kültürel alanda başarılı çalışma ve ilklere imza atan Yunus Özçelik; olmayan projelere ev sahipliği yapmak için 29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimi’nde tekrar aday olduğunu açıkladı.
İŞ BİTİRİCİ

Hizmetlerinin bitmediğini ve yapacak birçok projesinin olduğunu dile getiren 45 yaşındaki başarılı, çalışkan, dinamik, bilinçli, güçlü, sporcu, çevik, iş bitirici ve sözünde duran tek Muhtar olan Yunus Özçelik; beş yıldır başında olduğu Camili Mahallesi’nde çok sevdiği halkı için sağlıktan-spora, okuldan-camiye, kültürden-eğlenceye yaptığı hizmetleri ve ilkleri şöyle sıraladı:
KAMPUS HİZMETİ

“Yeni Kurulan ve gelişmeye açık bir mahalle olan Camili’de 2004 Mahalli İdareler Seçimi’nden 2009 seçimlerine kadar gerek Valiliğimizin, gerek Büyükşehir ve Merkez Belediyemizin, gerekse muhtarlığımız olarak, birçok yatırımlar olmuştur. Bunlardan mahallemizin adeta sosyal ve kültürel alanda değişimi ön plana çıkaracak, Resmi Daireler Kampüsü bitirilerek, hizmete açılmıştır. Bu kampus içerisinde, muhtarlık olarak yaptığımız girişimlerle mahallemiz halkının da hizmet alacağı emniyet, nüfus, PTT ve banka gibi hizmetler oluşturulacaktır. Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi’nin de yapacağı kültür tesisi ile mahallemizin, bu alanda hizmet alamadığı eksiklikte giderilmiştir. Mahallemiz ayrıca, spor alanında, milli formayı beş sporcunun bulunduğu, Yenikent Güneşspor bir takımı da barındırmaktadır.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]