Bisiklet yolu projesinin ihale tarihi açıklandı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın destek verdiği ve Türkiye için örnek bir proje olarak nitelendirdiği bisiklet yolu projesinin ihale tarihini açıklayan Başkan Toçoğlu, “Geleceğin Sakarya’sı için projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’ın büyük destek verdiği 62 kilometrelik bisiklet yolu projemizin ihalesine 25 Nisan Perşembe günü çıkacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin çehresini değiştiren projelerine devam ediyor. 2023 hedefinde Sakarya’nın Türkiye’de örnek bir şehir olarak anılması için çalıştıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Şehrimize değer katacak yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Sakarya Nehri Kıyısı 1. Etap Rekreasyon alanı ihalesini gerçekleştirdik. Sakarya’mıza 4+4+4 eğitim sistemine uygun bir okul kazandırmak için eski valilik konağının olduğu alanı İmam Hatip Okulu yapılması üzere ihale ettik. Şehrimizin içmesuyu geleceği için büyük önem arz eden yeni bir baraj inşa edeceğiz. Akçay Barajı’nın ihalesine de 30 Nisan’da çıkıyoruz” diye konuştu.

"500 bisiklet durağı daha"

Bisiklet yolu projesinin ihale tarihini açıklayan ve proje hakkında bilgi veren Başkan Zeki Toçoğlu, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’ın büyük destek verdiği bisiklet yolu projemizin ihalesine 25 Nisan Perşembe günü çıkacağız. 62 kilometre uzunluğunda olacak bisiklet yolu; Adapazarı, Erenler ve Serdivan ilçelerini kapsayacak. Bu proje dâhilinde ilçelerimize 500 adet bisiklet durağı da kazandırmış olacağız. Sakarya’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]