Bisiklet severler bir araya geliyor

Bisiklet kullanımını teşvik etmek ve farkındalık yaratmak amacıyla Sakarya Üniversitesi Bisiklet Topluluğu ve Sakarya Bisiklet Sevenler Grubu (Bisikletliler Derneği Sakarya Temsilciliği )’nin katkılarıyla bisiklet turu etkinliği düzenleniyor.

Bisiklet turlarına ilgi her geçen gün artıyor. Spora ve doğaya gönül veren özgür ruhlar bu tür turlarda bir araya gelerek doğanın ve sosyalleşmenin tadını çıkarıyor. Bu kapsamda, Sakarya Üniversitesi Bisiklet Topluluğu ve Bisikletliler Derneği Sakarya Temsilciliği’nin katkılarıyla 6 Mayıs Çarşamba günü bisiklet turu organizasyonu yapılacak

BİSİKLET AŞKI OLANLAR

Konu ile ilgili açıklama yapan organizasyon yetkilileri; “Bisiklete ilgi duyan, bisikletle aktif olarak ilgilenen, bu spora başlamak için bir kıvılcım arayan, bisiklet hakkında merak ettikleri olan, kısacası bisiklet denilince yüzünde bir tebessüm oluşan herkesi etkinliğimizde görmek istiyoruz” dedi.

ETKİNLİKTE ÜNLÜ İSİMLER

Etkinlikte; Salcano, Scott, Shimano, Aslı Bisiklet (Sedona, Sram) , Aktif Pedal, GoPro , Accell Bisiklet gibi markalar Kültür ve Kongre Merkezi önünde stant kurup tanıtım yapacağı açıklanırken, Redbull, Buzdağı ve Güneşoğlu firmalarının etkinlikte yer alıp içecek dağıtacağı belirtildi. Ayrıca Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz, Marmaris Bisiklet Derneği Kurucu Üyesi Tolga Gök ve Bisiklet Gezgini Ekibi\'nden Hakan Kayışlıgil ve Rahman Karataş söyleşi yapacağı etkinlik saat 09.00’da Mavi Durak – Serdivan’da başlayacak ve saat 13.00’da Tema Ağaç Dikme Organizasyonu ile son bulacak.

Etkinlik Programı

6 Mayıs Çarşamba

09.00 Mavi Durak - Kampüs SauBit Bisiklet Turu
10.00 Sakarya Üniversitesi Kültür Ve Kongre Merkezi Salon 1 Program başlangıcı
10.00-10.20 Açılış konuşmaları
10.20-11.00 Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz
11.00.11.35 Marmaris Bisiklet Derneği Kurucu Üyesi Tolga Gök
11.35-12.15 Bisiklet Gezgini Ekibi Hakan Kayışlıgil ve Rahman Karataş
12.30 Kampüs İçerisinde Bisiklet Turu
13:00 Tema Ağaç Dikme Organizasyonu

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]