Birbirlerini Yere Göğe Sığdıramadılar

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Adapazarı Belediyesi AK Parti Grup toplantısına katılarak yeni dönem için başkan ve meclis üyelerine güvendiklerini söyledi.

Adapazarı Belediyesi AK Parti Grubu Meclis Üyesi toplantısı Çark Mesire alanındaki Nikah Sarayı Kompleksi'nde yapıldı. Grup Başkanı AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Ali İhsan Yavuz tarafından başlatılan toplantıya Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım da katıldı.
Güveniyoruz

Yıldırım, Adapazarı Belediyesi'nin beş yıl içinde şehre önemli hizmetler kazandırdığını belirterek, "Belediye Başkanımız Süleyman Dişli'yi tebrik etmek istiyorum, kendisi birçok modern projeyi hayata geçirdi. Yeni dönemde de gerek kendisine gerekse de yeni meclis üyelerimize başarılar diliyorum. AK Parti Teşkilatı ve belediyemiz uyum içerisinde şehre nasıl hizmetler veririzin hassasiyetini yaşıyorlar, bu bizi oldukça memnun eden bir dayanışmadır. Önümüzdeki beş yıl için de Adapazarı'nın bir önceki dönemden çok daha fazla hizmet alacağına inanıyor, başkanımıza ve meclis üyelerimize güveniyoruz" dedi.
Deneyimli Bir Siyasetçimizdir

Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise, "Milletvekilimiz Recep Yıldırım'ın toplantımızı onurlandırmasından büyük mutluluk duyduk, kendisi gerek Adapazarı İlçemiz gerekse de Sakarya ve Türkiye yelpazesinde önemli çalışmaları hayata geçirmiş ve bizlere de desteklerini esirgememiş deneyimli bir siyasetçimizdir. Kendisine belediyemiz adına teşekkürlerimi bir borç bilirim" diye konuştu.

Daha sonra Ali İhsan Yavuz başkanlığında grup toplantısına geçilerek gündemdeki konular değerlendirildi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]