'Bir tane MHP'liyi alıp bu tarafa kattın mı...'

Adapazarı Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve yönetiminin ev sahipliğini yaptığı aday tanıtımı toplantısına katılım yoğun oldu.

Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı toplantıya; AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç , İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu , milletvekili adayları Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, Ali İnci, Recep Hacıeyyüpoğlu , Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli , Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak , İlçe Başkanları, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak , AK partinin yeni seçim şarkısı “ Söyle var mısın’a ” atıf yaparak var mısın Adapazarı 7-0 yapmaya , diyerek katılımcılara seslendi. Ak’tan sonra söz alan İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “ 7 Haziran’da 7 güzel insanı Ankara’ya göndermek için niyet ettik. İnşallah 7 Haziran’da 7 güzel insanı Ankara’ya göndereceğiz” dedi. Sırasıyla Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli, Milletvekili adayları Recep Hacıeyyüpoğlu, Mustafa İsen , Ali İnci , Recep Uncuoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu partililere konuşma yaptı. AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç: “Kadın kollarımız teşkilatımızın omurgasıdır. Hep birlikte çok çalışacağız. İnşallah 7 Haziran’da 7 güzel insanı Ankara’ya göndereceğiz. Saatlerimizi 7 Haziran’da kazanacağımız zafere ayarladık” dedi. 

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli seçim çalışmalarında kadınlara ipucu verdi. Dişli \'En kolay yolunu söylüyorum size bir tane MHP\'liyi alıp bu tarafa kattın mı, ordan bir tane yok ediyon buraya katıyon bu iki tane oy demek" dedi.

 
İşte Başka Dişli\'nin ve diğer adayların konuşmaları; 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]