Bir Sıçradı, İki Sıçradı ama Üçüncüsünde Yakalandı

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde hasta yakınlarının cep telefonlarını çaldıktan sonra güvenlik görevlisinden kaçarken hastanenin ikinci katından aşağı atlayan hırsızlık zanlısının ayağı kırıldı.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin Çocuk Servisi Bölümü'ne sabah saatlerinde gelen Murat T.(29), 4 hasta yakınının cep telefonları ile çantalarını aldı. Bu arada hemşirelerin durumu fark edip güvenliğe haber vermesi üzerine hırsızlık zanlısı kaçmaya çalıştı.

Serviste kaçacak yeri kalmayan zanlı binanın ikinci katındaki pencereden 6 metre yükseklikten aşağıya atladı. Sol ayağı kırılan zanlı, sürünerek hastane önünde bulunan taksiye kadar gitti. Taksi şoförü, trenden düştüğünü söyleyen zanlıyı aracına alarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Ayağı kırılan hırsızlık zanlısı, alçı odasında hastane polisine trenden düştüğünü söyledi. Bu esnada zanlı, üzerinde bulunan çalıntı cep telefonlarından birini su dolu kovanın içine atmak istedi. Durumu farkeden polis, zanlının suya atmak istediği cep telefonunu aldı.

Doğum ve Çocuk Hastanesi'ndeki görevliler hırsızlık olayını zanlının kaldırıldığı hastaneye bildirdi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ayağı kırılan zanlıyı hastanede sorguladı.

Alkollü olduğu öğrenilen zanlının çaldığı cep telefonları ile çanta çocuk hastanesinde mazgalların arasında boşlukta bulundu.

Diz kapağında parçalı kırıklar oluşan zanlı, hastanede tedavi altına alındı.

Zanlının çeşitli suçlardan sabıkasının olduğu belirtildi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]