"Bir minik dilek iki büyük yürek" Projesi

Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerinin her yıl gerçekleştirmiş olduğu sosyal sorumluluk projelerinden biri olan “Bir Minik Dilek İki Büyük Yürek” bu yıl da yapıldı.

Çocukların yardımlaşma ve paylaşma değerlerini yaşayarak öğrenmelerini hedefleyen bu proje “Diyarbakır Ergani Üç Kardeş Köyü - Üç kardeş Anaokulu, Şırnak Silopi - Ortaköy Anaokulu, Ağrı Taşlıçay - Kır Çiçekleri Anaokulu, Ağrı Kumluca Köyü - Kumluca Anaokulu, Ağrı - Tutak Burnu Bulak Anaokulu, Ağrı - Yukarı Esen Anaokulu” Anasınıfı öğrencileri ile gerçekleştirildi.

Türkiye’nin bir diğer ucunda eğitim gören minik yürekler istedikleri bir dileği Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri ile paylaştı. Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri ise uzaktan gelen bu dilekleri sevinçle ve coşkuyla kucakladı.

Öğrenciler Diyarbakır, Ağrı, Şırnak’ta eğitim gören arkadaşlarının dileklerini, okullarında hazırladıkları dilek ağacının altında topladılar. Dilek ağacının altında biriken hediye paketleri Okul Yönetimi ve öğretmenleri tarafından minik yüreklere ulaştırıldı.

Küçük Şeyler Anaokulunda yapılan Proje sunumunda Okul Kurucusu J. Elif AKÇAY TİRYAKİ yaptığı konuşmasında “Yürekten gelen bu sıcacık minik dilekleri gerçekleştirmemizde bize destek olan sevgili velilerimize, öğretmenlerimize ve kocaman bir yürek olmamızı sağlayan değerli öğrencilerimize projedeki katkıları için teşekkür ederiz” dedi.

Bu proje sayesinde Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri farklı okuldaki arkadaşlarının yeni yılda küçük de olsa dileklerini geçekleştirirken, yardımlaşma ve paylaşma değerlerini yaşayarak öğrenmiş oldular.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]