Bir anlık sinirle kendini bıçakladı

Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan bilgilere göre son günlerde ilimizde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Kendini bıçakladı

01.10.2013 günü saat:22:00 sıralarında mağdur E.B. İfadesinde; bir anlık sinirle cebinde bulunan çıkıyı sağ ayağının arka üst kısmına üç defa batırdığını, bir anlık sinirle olduğunu, konu ile ilgili olarak kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, Olayla ilgili olarak evraklar ikmalen gönderilecektir.
 
Konteynırı çekerken ağır yaralandı

02.10.2013 günü saat:18.00 sıralarında Şüpheli A. E. sevk ve idaresindeki 54 TH … plakalı sayılı  kamyonuyla Konteynırı zincir vasıtasıyla çekerken Konteynırın Müşteki N. Ö.\'e çarpması sonucu ağır yaralandığı, şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği anlaşılmış olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

Önce ziyarete sonra da soymaya geldi

01/10/2013 günü saat 02.00 sıralarında meydana gelen Hırsızlık olayı ile ilgili  M. A. isimli şahıs beyanında işyerinden, gece saatlerinden 120 TL para çalındığını, kamera görüntülerine baktığında ,hırsızlık olayını gerçekleştiren kişilerin kendi dükkanına daha öncede ziyaret amaçlı gelen ,soy isimlerini bilmediği A. ve E. isimli kişilerin olduğunu belirterek davacı ve şikayetçi olmuştur. Konu ile ilgili tahkikat başlatılmıştır.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]