Bir anda yola fırlayınca olanlar oldu!

Sapanca İlçesi\'nde midibüsün yayaya çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza anı ise midibüste bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, Ersin Caddesi üzerinde meydana geldi. Yanık Köyü\'nden aldığı yolcuları Adapazarı’na götürmek üzere yola çıkan Muhammet Mustafa G. idaresindeki 54 SH 588 plakalı midibüs yol kenarında arkadaşları ile koşan ve kontrolsüz olarak yola çıkan Ömer H’ye (17) çarptı. Kaza sırasında yaya Ömer H. ile midibüsün en arka koltuğunda otururken fırlayarak düşen Nihan S. isimli kadın yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Sapanca İlçe Hastanesi Acil Servisi\'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ömer H. burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi\'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olay hakkında soruşturma başlatıldı.
Midibüsün şoförü, Sapanca'da meydana gelen kazayı anlattı.

İki kişinin yaralandığı kazanın nasıl yaşandığı hakkında bilgi veren şoför Muhammet Mustafa Genç, şöyle konuştu: “Sıram gelince Sapanca Yanık Köyü'nden hareket ettim. Yolcuları alarak Adapazarı istikametine gidiyordum. Sapanca Köprübaşı ve emniyet durağında yolcu aldım. Biraz ilerledikten sonra iki çocuğun bir çocuğu kovaladığını gördüm. Hızımı biraz yavaşlattım. Ancak, çocuklardan biri park halindeki kamyonetin önünden önüme fırladı. Hemen frene basıp durdum. Ama çocuğa hafifte olsa vurdum. Çocuk yere düştü. Otobüsün camı kırıldı. 112 ambulansını arayarak yardım istedim. Diğer çocuklar olay yerinden uzaklaştı. Onları göremedim. Ancak kaza sırasında şans eseri Sapanca Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri karşımdaydı. Kaza anını gördüler. Durduktan sonra aracın içinde bir yaralı olduğunu daha öğrendim. Sanırım dizinden hafif bir yara almış.”

Bilindiği gibi, Sapanca’da dün meydana gelen ve midibüste bulunan kamera tarafından saniye saniye kaydedilen kazada, Yanık Köyü'nde aldığı yolcuları Adapazarı’na götüren Muhammet Mustafa Genç idaresindeki 54 SH 588 plakalı midibüs, yol kenarında arkadaşları ile koşan ve kontrolsüz olarak yola çıkan Ömer H.'ye (17) çarpmıştı. Kazada, Ömer H. ile midibüsün en arka koltuğunda otururken fırlayarak düşen Nihan S. isimli kadın yaralanmıştı.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]