Binlerce Sakaryalı bu etkinlikte buluştu

Kutlu Doğum Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ana program geniş katılımla gerçekleşti.

Sakarya İl Müftülüğü tarafından organize edilen Kutlu Doğum haftası etkinliklerinin ana programı Serdivan Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Vali Yardımcısı Akın Yılmaz, İl Müftüsü İlyas Serenli, Sakarya Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Aydın Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İŞ-Kur Müdürü Tekin Kaya, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Daire Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İl birincisi

Program Hendek İmam Hatim Lisesi 12. Sınıf öğrencisi ve İmam Hatip Liseleri arası Kuran-ı Kerim güzel okuma yarışması il birincisi Yusuf Ak’ın okumuş olduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, İl Milli Eğitim Müdürü’nün konuşmaları ile devam eden programda sunucu Recep Demirkaynak bir stan-up gösterisi düzenledi. Gösteri’nin ardından sahneye çıkan Grup 571 bir birinden güzel ilahi ve müzikleri seslendirerek dinleyenleri adeta mest etti. Grup 571’e katılarak sahneye çıkan protokol üyeleri grupla birlikte ilahileri seslendirdi.

İl bazında yapılan yapılan dini bilgiler yarışmasında derece giren öğrencilere Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, Sakarya Vali Yardımcısı Akın Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü tarafından çeyrek altın takıldı. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]