Binlerce Karasulu gönül sofralarında buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programları kapsamında, Karasu’da kurduğu iftar sofralarında binlerce vatandaşı aynı sofralarda buluşturdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ ilçe buluşmaları devam ediyor. Kurulan gönül sofralarının 9’ncusu Karasu’da gerçekleştirildi. Karasu Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, AK Parti Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, belde belediye başkanları, STK temsilcileri, belediye yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun ilgi gören program öncesinde Başkan Zeki Toçoğlu, gönül sofralarına misafir olan vatandaşların masalarını ziyaret ederek Ramazan aylarını tebrik etti. İstanbul Mecidiyeköy Merkez Camii İmam Hatibi ve Türkiye 3’ncüsü Ali Derman’ın Kuran tilavetiyle gönül bahçeleri şenlenen binlerce misafir daha sonra okunan ezanla hep birlikte oruç açtı.

Şehrin her yerinde Ramazan ayının çok güzel ve huzurlu bir şekilde icra edildiğini ifade eden Başkan Toçoğlu, “Huzur coğrafyası Sakarya’mızda kurduğumuz gönül sofralarında vatandaşlarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman hizmette verimliliğin taşıyıcısı olduk. Hiçbir zaman tekdüze ve dayanışma ve beraberlikten uzak oluşumlarda bulunmadık. Bu amaç ve doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yerel stratejilerimiz ve yenilikçi hizmet anlayışımızla birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırıyor, gönül iklimi Ramazan’ı aynı sofralarda geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı manevi güzellik ve duyguları paylaştığımız bereket sofralarını tekrar kurmayı Allah bizlere nasip etsin. Bu vesileyle iftar buluşmamıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, ailelerinizle birlikte sevgi dolu, muhabbetli ve bereketli günler geçirmenizi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]