Bilsem Öğrencilerinden Bir Başarı Daha

Sakarya Bilim ve Sanat Merkezi'nde (BİLSEM) öğrenim gören öğrenciler katıldıkları yarışmalarda büyük başarılar kazanmaya devam ediyor.

İzmir Özel Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen kısa adı SEPTO olan Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı'na katılan Bilsem öğrencilerinin 4 projesi finale yükseldi.

İlköğretim öğrencileri arasında düzenlenen yarışma rekreasyon, oyuncak tasarımı, dramatizasyon, pandomim, kaligrafi ve enstruman kategorilerinde yapıldı. SEPTO Olimpiyatı'na Bilsem Rehber Öğretmeni Rasim Soylu öncülüğünde rekreasyon kategorisinde katılan Merthan Pamuk ve Efecan Ayhan'ın “Ahtapot” projesi, Onurcan Camcı'nın “Ateşböceği” projesi, Canberk Özcan'ın “Bisiklet Sehpa” projesi ile Edebiyat Öğretmeni M.Sami Akaryalı'nın rehberliğinde oyuncak tasarımı kategorisinde katılan Burakhan Ustaoğlu ve Merve Yüksel'in “Fırın Eldiveninden Kukla” projeleri finale kalarak büyük başarı gösterdi.

Öğrencilerin güzel sanatlara ilgilerini artırmak, sanata farklı bir bakış açısı kazandırmak, öğrencilerin kendilerini ifade etmelerini ve çevresiyle olumlu diyaloglar kurmalarını hedefleyen SEPTO yarışmasının final değerlendirmesi ve sergisi 26-27 Nisan tarihlerinde yapılacak.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]