Bildil'den Sakarya'da bir ilk!

Artık İstanbul’a gitmenize gerek kalmadı.

1987 yılından beri Sakarya Adapazarı\'nda Bilgisayar ve Yabancı Dil İngilizce Almanca Kursu vermekteyiz. Kariyerinize yön verecek eğitimlerimiz ile hayatınızın işini yakalama fırsatını elde edebilirsiniz!

Son 10 yıl içerisinde yapılan tüm araştırma anketlerindeki en cazip 20 meslek arasında sürekli ilk 5 de çıkan Sistem Uzmanlığı Eğitimini Bildil olarak siz Sakaryalı hemşehrilerimize verebiliyor olmaktan gurur duyuyoruz.

Geleceğinize yön vermek elinizde

Ülkemizde bir çok istihdam açığı bulunan Sistem Uzmanlığı mesleğine hazırlanmanız ve hayatınıza yön verecek adımları atmanıza yardımcı oluyoruz. Sistem Uzmanlığı eğitimini almak için Sakarya dışına çıkmanıza gerek kalmadı.

Sistem Uzmanı eğitim programının amacı, eğitimini tamamlayan katılımcıların tüm sektörlerdeki firmaların bilgi işlem departmanlarında ya da bilişim sektöründeki firmaların çeşitli departmanlarında sistem ve network alanında çalışabilecek duruma gelmesini sağlamaktır. Eğitim programını tamamlayan bir personel, küçük ve orta ölçekli networkların projelendirilmesi, kurulması, performanslı ve güvenli şekilde çalıştırılması konusunda uzmanlaşır ve eğitimini aldığı son teknoloji sayesinde problemlere etkin çözümler geliştirebilir.

www.bildil.com

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]