Bıçaklı kavga: 2 yaralı

Adapazarı ilçesi Ankara Caddesi’nde iki grup arasında çıkan kavgada, 2 kişi çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Eski garajlar mevkiinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Nurullah B. (21), Fetullah B. (20), F.A, F.A ve K.A ile tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada bıçaklar çekildi. Nurullah ve Fetullah B. çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.

Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine giden çok sayıda polis ekibi, olay yerinden kaçan saldırganların peşine düştü. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, kaçan 3 zanlı ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Adapazarı'nda dün akşam meydana gelen ve 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın zanlıları, sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Ankara Caddesi Eski Garajlar mevkiinde iki grup arasında kavga çıkmış ve 2 kişi bıçaklanarak yaralanmıştı. Olaydan sonra kaçan F.A, F.A ile K.A. polisin sıkı takibi sonrasında kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Kavgaya karışan F.A isimli şahsın, yaralanan Nurullah B. (21) ile Fetullah B.’nin (20) enişteleri olduğu öğrenildi. Ailevi mesele yüzünden kavga ettikleri öğrenilen şahıslardan yaralananların hastanede tedavileri sürüyor. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olaydan sonra yakalanarak gözaltına alınan 3 zanlı ise emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.

Kavgaya karışan iki kişinin ise vatani görevlerini yaptıkları ve izin için Adapazarı’na geldikleri öğrenildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]