Berber esnafına Başkan Toçoğlu'ndan müjde!

Adapazarı, Arifiye, Erenler ve Serdivan ilçeleri de dahil olmak üzere yaklaşık bin 850 berberi ilgilendiren Hafta Tatili Uygulaması hakkında açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Berberler Esnaf Odamızdan gelen hafta tatili uygulamasında gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Pazar günü berber esnafımız tatil yapacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Veysel Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Daha önce şehir genelinde görev yapan berberler ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, esnafa her konuda destek sözü vermiş ve esnaftan gelen istekler doğrultusunda çalışmaların gerçekleştirileceğini ifade etmişti. Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetiminden hafta tatili uygulaması ile ilgili gelen talebin değerlendirildiğini, gerekli çalışmaların yapıldığını ifade eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Pazar günü berber esnafımız tatil yapacak” diye konuştu.

Şehrin ve esnafın yararına olacak her talebin karşılanması konusunda hassasiyetle çalıştıklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman ortak akıldan yana olduk. Şehrimizde hayata geçirdiğimiz hizmetlerde vatandaşımızın, esnafımızın tercihlerini önceledik, istişareye önem verdik. Berberler Esnaf Odamızdan gelen hafta tatili uygulamasında da gerekli çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Hafta tatili uygulaması esnafımıza hayırlı olsun. Artık berber esnafımız haftada bir gün tatil yapacak. İnşallah yerel yönetimlerdeki tüm paydaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla şehrimiz için birlikte karar almaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hafta tatili uygulaması için esnaf adına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür eden Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Yıldız ise, “Adapazarı, Arifiye, Erenler ve Serdivan ilçelerinde çalışanlar da dahil olmak üzere yaklaşık bin 850 berber esnafımızı ilgilendiren hafta tatili uygulamasına 31 Ağustos Pazar günü başlıyoruz. Artık, pazar günü berberler kapalı olacak. Tatil gününde cemiyeti olan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için de esnafımıza belirli saatler arasında çalışma izni verilecek. Pazar günü izinsiz bir şekilde açık olan esnaf için denetim ve cezai uygulamalar Zabıta ve SESOB Denetim Kurulu tarafından yapılacak. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na uygulama için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
Reklam: Aradığınız  Sakarya erkek berberleri ise buradan ulaşabilirsiniz
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]