Benvalioso, Kahve Bahanem'e konuk oluyor

Sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter’de yazdığı sözleri ve şiirleriyle kısa sürede geniş tıklanma kitlesine ulaşan Benvalioso, 25 Ocak 2014 Cumartesi akşamı Kahve Bahamem’de hayranlarıyla buluşacak.

“Uzun yıllar şiire vermiş olduğumuz emekleri artık kurumsal bir yapıda yönetmenin gereğini hissettik. Bu vesileyle samimi ve özgün bir sayfa hazırladık” diyen Gökhan Bozdemir; Sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter’de yazdığı sözleri ve şiirleriyle kısa sürede geniş tıklanma kitlesine ulaşan Benvalioso ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

25 Ocak 2014 Cumartesi

Aslen Erzurumlu olan ve 1998 yılından beri profesyonel olarak kısa sözler ve şiirler yazan Gökhan Bozdemir (38); “Benvalioso” adı ile 25 Ocak 2014 Cumartesi akşamı saat: 21.00’de Arifiye İlçesi Kültür merkezi altında bulunan Kahve Bahamem’de, şiir severlerle buluşacak.

"Ona tekrar âşık olmak için"

“Beni uzaklaştırmaya çalışırken, aklından geçenleri seviyorum. ‘O’ kötü hayatımın iyi insanıydı” gibi sözlere “Benvalioso” ile imza atan Gökhan Bozdemir, 25 Ocak 2014 Cumartesi akşamı "O"na tekrar âşık olmak” için, tüm şiir sevenleri Kahve Bahanem’e beklediklerini bildirdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]