'Benim değil bizim anlayışı ile hizmet etmek düsturumuzdur'

Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul\'u makamında ziyaret etti.

Aydıntepe, burada yaptığı açıklamada, Sakarya’da farklı bir enerji ve sinerji oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

"İnşallah güçlü basın dilini en güzel şekilde yansıtacağız" diyen Aydıntepe, "İlimizin en büyük sivil toplum örgütü olarak çalışmalarımıza destek bekliyoruz. İyi niyetle kurulmuş bir oluşumuz, samimi duygularımızla mesleğimize katkı sağlamayı ve meslektaşlarımıza faydalı olmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Kösemusul da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gazetecilerin ve kentteki yerel basının, SATSO\'nun çalışmalarında ve projelerinde önemli bir paydaş olduğunu vurgulayan Kösemusul, şöyle konuştu;:

"SATSO olarak ilimizin ve üyelerimizin menfaatine olacağına inandığımız projeleri oluşturup, bir kamuoyu desteğiyle ilgili kurum ve kuruluşları harekete geçirmek adına itici güç niteliği taşıyoruz. Hiçbir proje bizim değildir, projelerimiz ve başarılarımızın ortağı sizsiniz. Çalışmalarımızı kamuoyuna en hızlı, en doğru şekilde aktarırken paydaşlığınız bizim için önemli. SATSO olarak \'benim değil bizim\' anlayışı ile hizmet etmek düsturumuzdur. Uzlaşmacı, çözüm odaklı, ortak vizyonla çalışıyoruz. Hep birlikte daha nice çalışmalara imza atacağız, hayır duasını alacağımız işler nasip olsun. Basın mensuplarımızın de kendilerini geliştirmeleri adına eğitim mekanlarımızda çalışmalarına da destek vermekten mutluluk duyarız. Ortak bir proje üretebiliriz."

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]