"Ben millî eğitim müdürüyüm" diyerek çocukları kandırdı

Sakarya ve Eskişehir\'de kendisini \'milli eğitim müdürü\' olarak tanıtarak kandırdığı çocukların cep telefonlarını çaldığı öne sürülen hırsızlık şüphelisi İstanbul\'da yakalandı. Şüphelinin emniyette 94 kaydı ortaya çıktı.

Kentpark\'ta dün kendisini milli eğitim müdürü olarak tanıtan bir şüpheli, iki çocuğa kendilerini kursa kaydettireceğini söyleyerek cep telefonlarını aldı. Çocuklarla bir süre yürüyen şüpheli, yolun karşısında bir işinin olduğunu belirterek çocuklardan kendisini beklemeleri isteyip cep telefonlarını da alarak kaçtı. Cep telefonları çalınan çocuklar durumu ailelerine haber verdi. Ailelerin polise şikayette bulunması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Çocukların verdiği eşgal doğrultusunda araştırma yapan polis, şüphelinin 40 yaşındaki S.K. olduğunu belirledi. Şüphelinin otobüsle İstanbul\'a gittiği tespit edildi. Bunun üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü\'ne durum bildirildi. Şüpheli, Esenler Otogarı\'nda gözaltına alındı. S.K\'nın üzerinden 4 cep telefonu çıktı. Telefonlardan ikisinin Adapazarı\'ndaki çocuklardan, diğer ikisinin de Eskişehir\'de benzer yöntemle çalındığı tespit edildi. 
 
S.K.\'nın daha önce de benzer şekilde bir çok olaya karıştığı, emniyetteki suç kaydının ise 94 olduğu belirtildi. S.K., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]