Belpaş, Sakaryaspor Hisselerini Devredecek

Sakaryaspor A.Ş.'nin Belpaş'a ait hisselerinin Sakaryaspor Derneği'ne devri konusunda mutabakat sağlandı. Yeni üye kayıtları valilik gözetiminde Sakaryaspor Derneği'nde yapılacak.

Sakaryaspor A.Ş.'nin Belpaş'ta bulunan hisselerinin Sakaryaspor Derneği'ne devri süreciyle ilgili olarak Vali Hüseyin Atak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda önemli kararlar alındı. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Sakaryaspor A.Ş.'nin Belpaş'a ait hisselerinin Sakaryaspor Derneği'ne devri konusunda mutabakat sağlandı. Toplantıya katılan kaymakamlar, belediye başkanları ve sivil toplum örgüt yöneticilerinin verdikleri üye aday sayısı 410 olarak belirlendi. Bu sayının arttırılması için çalışmalar devam ettirilecek. Derneğin bu sürece hazırlanması için çalışmalar başlatılmış olup, öncelikle tüzük kongresi Ağustos ayının ilk yarısında yapılacak” denildi.

Valiliğin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Tadil edilen yeni tüzük gereğince seçimli kongre Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek. Yeni üye kayıtları valilik gözetiminde Sakaryaspor Derneği'nde yapılacak. Üye kayıtları için 17 Temmuz tarihinden itibaren dernek hesabına emanet aktarılabilecek. Ödemeler kredi kartı ile taksitlendirilebilinecek. Kesin üye kayıtları, gerçekleştirilecek tüzük kongresinden sonra, büyük bir törenle yapılacak. Üye giriş aidatları valilik gözetiminde emanet alınacak, seçimli kongrede göreve gelecek yönetim kurulunun tasarrufuna bırakılacak. Bu süreç sonunda, Sakaryaspor Derneği, Sakaryaspor A.Ş.'nin hakim ortağı olacak ve Sakaryaspor Derneği'nin seçimli kongresinde yönetim ve organlar tarafından idare edilecek. Sakaryaspor'un yeni sezona hazırlığı ile ilgili her türlü tedbir alınmış olup, Sakaryaspor'a gönül veren taraftarların özledikleri bir Sakaryaspor için çalışmalar elbirliği ile sürdürülmek. Bu sürece katkı veren Büyükşehir Belediye Başkanı'na, Adapazarı Belediye Başkanı'na, Sakaryaspor yöneticilerine, kaymakamlara belediye başkanlarına, sivil toplum örgüt yöneticilerine, basın mensuplarına ve Sakaryaspor taraftarlarına teşekkür ederiz. Tüm Sakaryaspor severlerini bu oluşumda yer almaya davet ediyoruz” denildi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]