Belediyeler kutlu doğum etkinlikleri için teşekkür etti

Belediye Başkanları, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilk kez Altındere, Dokurcun, Kuzuluk beldelerinde ve Karapürçek ilçesinde yaptığı programlardan dolayı Sakarya Akyazı Eğitim ve Sosyal Hayatı Destekleme Derneği (AKEGDER) yönetimine teşekkür etti.

Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, ”Bu Kutlu Doğum Haftası’nda, Kâinatın Efendisi\'ni daha iyi anlamamıza, onun güzel ahlâkını hayatımıza geçirmemize, gençlerimize ve çocuklarımıza öğretmemize, din-i mübin-i İslâm\'ın güzel mesajlarını insanlığa ,günümüzün diliyle anlatmasına vesile olan AKEGDER yönetimine gönülden teşekkür ederim.” dedi.

Altındere Belde Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, Kutlu Doğum Haftası’nın tüm dünyaya barış getirmesini temenni etti. Çakmak, ”Dinimizin ve Peygamber Efendimiz\'in öğretileri sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlık için ışık olmuştur. O\'nu (sav) önder olarak görmek bütün insanlığın kurtuluşu olacaktır. AKEGDER örnek programlarıyla bir daha hatırlattı.” şeklinde konuştu.

Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, hayata rehber olarak seçilmesi gereken en güzel örneğin Hz. Peygamber olduğunu, AKEGDER’in çok özel Kutlu Doğum programları tertiplediğini ifade etti. Yılmaz, şöyle devam etti: ”O’nun hayatı, örnek olarak en güzel hayattır. Onun gibi bir eş, O’nun gibi bir evlat, O’nun gibi bir dost, O’nun gibi bir kul olmak bizim yaşamımızdaki asıl olan gayedir. Yüreklerimiz zaman zaman yolunu şaşırıyor. Şaşıran yüreklerin, tükenen yüreklerin O’nun rahmet yüklü mesajlarına ihtiyacı var. AKEGDER bize bunu gösterdi.” 

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, kardeşlik bağlarına vurgu yaparak, \'AKEGDER’in programlarında kardeşlik rüzgarı esti. Yeryüzündeki en büyük kuraklık, sevgi kuraklığıdır. Biz sevgiyi ve affetmeyi rahmet peygamberinden öğrendik.” dedi.

AKEGDER Başkanı Mehmet Çelik Mehmet Çelik, "İki aydır sürdürdüğümüz Kutlu Doğum programlarımız ile O\'nu (sav) insanımıza tanıtmayı, kalplerimizde sevgisini taze tutmayı ve şefaatine mail olmayı hedefledik.” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]