Belediyeden Personeline Ramazan Yardımı

Sakarya Serdivan Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı öncesi çalışanlarına Ramazan Paketi dağıtıldı.

Her yıl geleneksel olarak çalışanlarına ramazan ayı öncesi erzak paketi dağıtmayı gelenek haline getiren Serdivan Belediyesi, Ramazan'a sayılı günler kala yine geleneği bozmayarak çalışanlarının yüzünü güldürdü. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar tarafından bizzat çalışanlara erzak paketleri dağıtılırken, Alemdar çalışanlardan helallik almayı da ihmal etmedi.

Yusuf Alemdar konuşmasında '' Serdivan Halkı belediyemizden ve çalışmalardan memnunsa, bu sizden memnundur anlamına gelir. Sizler sıcakta soğukta, yağmurda karda bu ilçenin insanlarına emeğinizle birlikte hizmet etmektesiniz. Bizler sizden memnunuz. Mübarek ramazan ayı öncesi bizlerden yana olan haklarımızı size helal ediyor, üzerimizde olan haklarınızı helal etmenizi istiyorum. İnşallah sağlık sıhhat ve afiyet içinde bu mübarek ayı eda eder, bayramı da birlikte karşılarız'' diyerek yaptığı konuşmanın ardından tüm çalışanlar da haklarını helal ettiklerini ifade ederek, Başkan Alemdar'a çalışanlara gösterdiği yakınlık için teşekkür ettiler.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]