Belediyeden 25 halk otobüsü

Sakarya Kazımpaşa Halk Otobüsleri’ne 25 aracın teslim töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Çok güzel bir hizmete daha şahit oluyoruz. Bu hizmetin önce Serdivan ilçemize ve sonra şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kazımpaşa Halk Otobüsleri, araçlarını yeniledi. Halk Otobüsleri artık modern, klimalı, alçak tabanlı ve engelli vatandaşların kullanıma uygun araçlara sahip. Kazımpaşa’da gerçekleştirilen 25 aracın teslim törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Otobüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Cevat Demir ve Anadolu İSUZU Genel Müdür Vekili Fatih Tamay ile vatandaşlar katıldı.

Teslim töreninde açılış konuşmasını gerçekleştiren Sakarya Otobüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Cevat Demir; “Dünyamızda ve ülkemizdeki hızlı değişime ayak uydurmak, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla bu girişimi başlattık. Esnafımız bu girişimi ile taşın altına elini koymuştur. Bu çalışmamızda bizlerden yardımlarını esirgemeyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Belediye Başkanımıza ve firma yetkililerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu İSUZU Genel Müdür Vekili Fatih Tamay çok önemli bir projenin daha hayata geçtiğini belirterek; “Türkiye toplu taşımada stratejik bir atılımın içine girdi. Toplu taşıma ülkenin geleceğidir. Bu düşüncelerle yeni araçlar üretmeye başladık. Sayın Başbakanımızın talimatı ile bütün toplu taşıma araçlarını engellilere uygun ve alçak tabanlı araçlara dönüştürdük. Sakarya bu projeye en büyük desteği veren illerden bir tanesidir. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Araçlarımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise; “Ülkemizde ve şehrimizde yaşanan değişime ve gelişime şahit olarak katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduğumu ifade ediyorum. Her alanda şehrimizi vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükselten seviyeye ulaştırmak istiyoruz. Bizim işimiz hizmet üretmek. Hemşerilerimizin daha iyi şartlarda yolculuk etmelerini sağlamak için her türlü fedakârlığı yapan çok değerli Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, çok güzel bir hizmete daha şahit olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bu hizmetin önce Serdivan ilçemize ve sonra şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Halkımızın ve esnaflarımızın katkılarıyla hep birlikte çalışma yapıldığı zaman o çok büyütülen sorunların nasıl kolayca çözüldüğünü hep birlikte görmekteyiz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]