"Belediyecilik Anlayışımız, Hizmet Odaklıdır"

Serdivan Kaymakamı Fahri Keser ve Serdivan Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Duran, yeni ilçe olan Serdivan'ın Kaymakamı Fahri Keser'e görevinde başarılar diledi.


Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Kaymakam Fahri Keser, “Sakarya büyük bir deprem yaşadı. Depremden sonra şehrin durumu ortadaydı. Sıfırdan bir şehir kurmak kolay değil. Çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.
Serdivan'da yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman kendilerine destek olduğunu söyledi.

Şehri geleceğe hazırladıklarını belirten Başkan Duran ise, “Güzel şehrimizi daha güzel noktalara taşımak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Biz günlük projelerle, günlük hizmetlerle uğraşmıyoruz. Geleceğin şehrini inşa ediyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımız hizmet odaklı bir anlayıştır. Biz bu makamlarda otururken, bu makamların gelip geçici olduğunu hiçbir zaman unutmadık. Önemli olan yaptıklarımızın iyi ve güzel şeyler olmasıdır. Yarın bu makamlardan ayrıldığımızda yapmış olduğumuz çalışmalarla iyi anılabilirsek bizim için en güzel şey budur. Bu anlamda vatandaşlarımızdan hiçbir zaman uzaklaşmadık. Her zaman vatandaşımızla iç içe olduk. Vatandaşımızın derdini kendi derdi gören bir anlayışla hareket ediyoruz” diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]