Belediye Personeli'nin Neşesi Yerinde

Ferizli Belediye personeli’nin maaşları tam olarak banka hesaplarına yatırıldı.

Başkan Kaşkaş yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Zaten personelimiz üstün bir çalışma temposu içerisinde çalışıyor. Bununla beraber yaz mevsimi dolayısıyla yoğun olan çalışma programı daha da yoğunlaşarak devam etmektedir. Temmuz ayında her yıl olduğu gibi birde festival hazırlıkları yapılmaktadır. Dolayısıyla personelimiz bu çalışma yoğunluğunu aralıksız yerine getirmektedir. Bu başarılı çalışmamızın neticesinde işte bu başarılı faaliyetleri yapıyoruz."

Ayın 15’inde Maaşlar Ödendi

Festivalden öncede personelimize 20.000,- YTL ikramiye vermiştik. Bu festival öncesi doping etkisi yapmıştı. Festival sonrasıda maaşları zamanında ve tam olarak almalarıda yorgunluklarını gidermiştir. Belediyemiz imkanları dahilinde önceliği personelimize vermekteyiz. Bizim bu olumlu hareketimiz, belediye personeli üzerinden siyaset yapanların bütün dümenlerini de boşa çıkartmaktadır.

Sendika temsilcisinden Başkan’a Teşekkür

Ferizli Belediyesi Sendika temsilcisi İsmail Tenha yaptığı açıklamada "Başkanımız maaşlarımızı tam olarak veriyor ve bunun içinde büyük çaba sarf ediyor. Bizlerde bundan dolayı çok mutluyuz. Daha önceden de Başkanımız bizlere 20.000,- YTL ikramiye dağıttı. Buda gösteriyor ki imkanlar dahilinde Başkanımız her fırsatı değerlendirerek personel maaşlarını ödemek için elinden geleni yapıyor. Bu nedenle Belediye Başkanımız Hüseyin Kaşkaş’a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]