Belediye Başkanları biraraya geldi

Belediye Başkanları toplantısı yapıldı.

İlçe ve belde belediyelerinin çalışmalarının değerlendirildiği ve Ramazan süresince yapılacak etkinliklerin planlandığı toplantıda konuşan İl Başkanı Uncuoğlu, Ramazan ayının bereket ayı olduğunu ve yapılan etkinliklerde ilçe ve belde halkının ihtiyaç ve beklentilerine uygun programlar yapılmasının gerektiğini söyledi. Uncuoğlu, “Ramazan ayı birliktelik, kardeşlik ve yardımlaşmanın öne çıktığı aydır. Berekettir, rahmettir.  Belediyelerimizle ve tüm teşkilatlarımızla birlikte, bu ay içerisinde düzenleyeceğimiz etkinliklerde vatandaşlarımızın beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda programlar hazırlayacak, kardeşlik duygusunu hep birlikte yaşayabileceğimiz ortamlarda biraya gelecek, Sakarya’mızda birlikte yaşamanın en güzel örneklerini yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu başkanlığında, Ofis Sanat Merkezi\'nde yapılan toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra ilçe ve belde belediye başkanları ile İl Yerel Yönetimler Başkanı Mert Aydemir katıldı.

İl Başkanı Recep Uncuoğlu, yapılacak organizasyonların içeriğine de değinerek tüm Sakaryalıların Ramazan ayını tebrik etti. Uncuoğlu, “Buluşma ve paylaşma ayı olan Ramazan ayı içerisinde, Büyükşehir Belediyemiz ‘Mahallemde iftar var’ adı ile yaptığı iftar organizasyonuna, bu yıl da tüm ilçelerimizde devam edecek. Yine ilçe ve belde belediyelerimiz benzeri organizasyonlarla vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Milletvekillerimiz de bizlerle birlikte olacaklar. Hiçbir zaman durmadık, yine dur durak bilmeden, yüksek bir tempo ile hemşerilemizle bir arada olma gayreti gösterecek, gönüller fethetmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde idrak etmeye başlayacak olduğumuz Ramazan ayının hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm insanlığa bereket, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hepimizin Ramazanı mübarek olsun.” dedi.  

Belediye Başkanlarının programlarını ve rutin çalışmalarını aktarmalarının ardından toplantı  sona erdi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]