Belediye Başkanı Yılmazer'in aracı kurşunlandı

Sapanca İlçesi Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'in makam otomobili, dün sabaha doğru park halindeyken kurşunlandı. Polisin kamera kayıtlarından yola çıkarak yakaladığı şüpheli, aracı şoföre kızdığı için kurşunladığını söyledi.

Olay, dün 02.30 sıralarında meydana geldi. Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'in belediye binası önünde bulunan park halindeki makam otomobilinde sabah kurşun delikleri olduğu görüldü. Polise yapılan başvurunun ardından olay yerine gelen ekipler, araçta 3 kurşun deliği olduğunu belirledi. Buradaki güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Kayıtlarda şüphelinin 35 yaşındaki E.C. olduğu belirlendi. E.C. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin ifadesinde, daha önce makam şoförü ile tartıştığı için olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise bugün yaptığı açıklamada, bu kişinin aracını imar konusundaki bir sorun nedeniyle kurşunladığını ileri sürdü. Bu arada olayın duyulmasının ardından Başkan Aydın Yılmazer'e geçmiş olsun ziyaretleri yapıldı. Bugün Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile diğer milletvekilleri Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Şaban Dişli, Recep Uncuoğlu da Sapanca'ya gelerek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]