Bekirpaşa'da Vahşet!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde köpekler tarafından parçalanıp başı gövdesinden ayrılmış bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı-Karapürçek karayolunun Bekirpaşa mevkiinde bir tarlada su kanalında başı gövdesinden ayrılmış erkek cesedi bulundu. Adapazarı Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde (ADASU) işçi olarak çalışan İbrahim Türk ve arkadaşı sabah saatlerinde işe giderken köpeklerin su kanalında bir şeyi parçaladığını gördü. Araçlarından inerek kanalın yanına yaklaşan işçiler köpeklerin bir cesedi parçaladığını fark etti.

Kopan Baş 20 Metre Uzakta Bulundu

İşçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma, vücudunun bir bölümü suyun içinde olan erkeğe ait cesedin başının olmadığını tespit etti. Çevrede araştırma yapan jandarma, kopan başı 20 metre uzaklıkta buldu. Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek inceleme yaptı. Üzerinden kimlik çıkmayan 70 yaşlarındaki bir şahsa ait cesedin kimliğinin belirlenmesi amacıyla bölgedeki köy ve mahallelerin muhtarları olay yerine çağrıldı. Muhtarlar başı kopmuş cesedi teşhis edemedi.

Olay Cinayet mi? 

Jandarma ekipleri su kanalında ölen şahsın ayakkabılarını bir sopa yardımıyla çıkarttı. Suda suç aleti ya da ölen kişiye ait bir eşya bulunup bulunmadığını tespit etmek amacıyla Sakarya Sivil Savunma Müdürlüğü Arama Kurtarma Birliği'nden bir ekip olay yerine çağrıldı. Sivil savunma ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından ceset Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kimliği henüz tespit edilemeyen ve ceset İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayın cinayet olup olmadığı otopsi sonucu ortaya çıkacak. 

Köpekler Çekiştiriyordu

Cesedi bulan İbrahim Türk, CİHAN muhabirine yaptığı açıklamada, sabah arkadaşıyla birlikte işe gittikleri sırada köpeklerin bir şeyi parçaladığını gördüklerini söyledi. Türk, "Yoldan geçerken köpekler bir şeyi çekiştiriyordu. Araçtan indik. Kanalın yanına geldiğimizde ceseti gördük. Hemen jandarmayı aradık." dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]