BBP'nin bayan başkanı neler söyledi?

Büyük Birlik Partisi (BBP) Adapazarı İlçe Başkanı Melahat Üzgün basınla tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi.

Sakarya’da ilk kadın muhtar olması ile adını duyuran Melahat Üzgün şimdi de BBP’de ikinci teşkilat bayan başkanlığı sıfatını taşıyor. Üzgün tarafından düzenlenen kahvaltıya, İlçe Başkan Yardımcısı Fevzi Çakır, BBP İlçe Kadın Kolları Başkanı Melahat Şimşek, parti yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

“Büyük Türk Milleti hiçbir dönemde bırakın bebek katilini, hiçbir gücün tehdidine boyun eğmemiştir” diyen Üzgün; “30 yıldır terörle adam gibi mücadele etmeyip masaya oturmaya mecbur kaldığını hissedenler nasıl bir çıkmaz yolda olduklarını, kendileriyle birlikte bu büyük milleti nasıl bir felakete ve bataklığa sürüklediklerini artık görmek zorundadırlar. Bu büyük milletin geleceğini, 30 yıldır memlekete kan kusturan PKK ile onun elebaşıyla ve siyasi uzantılarıyla belirleyemezsiniz. Buna müsaade etmeyiz. Terörist başı Öcalan ile yapılan görüşmeler derhal kesilmeli ve terörle topyekün mücadele edilerek PKK yok edilmelidir” dedi.

BBP İlçe Başkan Yardımcısı Fevzi Çakır ise terörist başı Öcalan ile yapılan görüşmelere tepki göstererek, “Sonucu kestirebilen yok. Meclisteki partiler kısır döngü içinde, birbirlerine laf atarak olayı geçiştiriyorlar. Muhalefet görevini yapmıyor. Daha çok çalışmak gerektiği inancındayız. Eksikleri halka göstermek durumundayız. Yakında Sakarya’da yapılan yanlışları ve eksikleri de gündeme getireceğiz” şeklinde
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]