BBP'li Bayrak'tan Sapanca Gölü tepkisi

BBP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Bayrak, MHP tarafından verilen Sapanca Gölü ile ilgili araştırma önergesinin AK Partili milletvekilleri tarafından reddedilmesine tepki gösterdi.

Bayrak, yaptığı yazılı açıklamada, Sapanca Gölü’nün korunması için parti olarak bıkmadan usanmadan bu konuyu dile getirdiklerini hatırlattı. Son olarak MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata’nın Sapanca Gölü ile ilgili TBMM\'ye verilen araştırma önergesinin Meclis\'te reddedilmesinin hayal kırıklığı meydana getirdiğini belirterek, “Bugüne kadar ‘Sakarya için siyaset’ diyen teşkilatımız, hiçbir kişiyi hedef almamıştır. Ancak bu meclis araştırma önergesinin reddedilmesi Sakarya’da iktidar siyasetinin iflas ettiğini ortaya koymuştur. Sakarya’nın geleceği adına ve Sakarya için çok önemli bir konuda, basit kasaba siyaseti güden iktidar milletvekillerine hakkımızı helal etmiyoruz.” dedi.

Kendilerinin Meclis kürsüsünde konuşmaya bile cesaret edemediği bir hususta memleket için bir şeyler yapmaya çalışılmasına bile tahammül edemeyen bir zihniyetin Sakarya’ya kazandırabileceği hiçbir şey olmadığını savunan Bayrak, şunları kaydetti: “Kısacası üzülerek söylüyorum ki ne yazık ki iktidar milletvekilleri BDP’li bir vekil kadar Sapanca Gölü\'nü savunamamışlardır. Kamuoyuna, Sapanca gölü ile ilgili gücümüzün yettiği her şeyi hukuk çerçevesinde yapacağımızı bildiriyorum.”
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]