BBP'li Bayrak, silahlı saldırılarla ilgi açıklama yaptı

BBP İl Başkanı Ahmet Bayrak, Sakarya\'da son bir hafta içinde meydana gelen silahlı saldırılarla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Sakarya’nın en büyük güvenlik problemlerinden birinin ruhsatsız silah kullanımı olduğunu belirten Bayrak şunları söyledi:

"Özellikle 2013 yılında birçok defa meydana gelen meskun mahalde silah kullanımı, Donatım’da bir taksi durağının kurşunlanması ve hafta sonu Yenicami’de bir gencimizin trafikte yaşanan bir olay sonrasında silah ile yaralanması sonucunda zirve yapmıştır. Bu tür olaylar kamuoyunu ziyadesi ile rahatsız etmektedir.

Sakarya’nın en büyük güvenlik problemlerinden biri olan ruhsatsız silah kullanımının engellenmesi, ilimizin yöneticileri tarafından tekrar ele alınmalıdır. Bir olayın faillerinin yakalanmasından çok, olayı  yapan unsurları ortadan kaldırmak gerekmektedir. Onun için ilimizdeki ehliyetsiz insanların silahları ile sokağa çıkacak cesaretinin olmayacağı güvenlik uygulamaları emniyetimizce ele alınmalıdır. Yetkililerimizi bu konuda daha katı kararlar almalıdır.

BBP olarak, Sakarya’nın güvenli ve huzurlu bir şehir olması için her kesimin gerekli katkıyı sağlayacağını düşünüyor; Saygılarımızı sunuyoruz." 
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]