BBP Serdivan'dan ilk vekil aday adayı!

Sakarya’nın genç iş adamlarından, başarılı Müteahhitlerinden, BBP Serdivan İlçe Başkanı Mehmet Ali Değirmenci, Milletvekili seçimleri öncesinde aday adaylığını ilk açıklayan isim oldu.

Seçimler yaklaşıyor fakat yarış heyecanı henüz Sakarya’da ısınmış durumda değil. Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu parti Büyük Birlik Partisi Milletvekilliği seçimleri için daha hızlı yarışa başladı. Oturmuş ve güçlü kadrolarıyla seçimlere hazırlıklarını sürdüren BBP’de Sakarya teşkilatları da Milletvekilliği seçimlerine dört koldan hazırlanıyor. Seçimler de büyük bir çıkış yapması beklenilen BBP’nin Sakarya için aday adayları da yavaş yavaş belirlenmeye başladı. Özellikle geçtiğimiz ay içerisinde yapılan ilçe kongreleriyle boy gösteren BBP Serdivan Teşkilatın da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sakarya’nın ilk BBP’den aday adaylığını açıklayan isim ise Serdivan İlçe Başkanı Mehmet Ali Değirmenci açıkladı.

İlimizin tanınmış sülalerinden Değirmeci ailesinin genç ve başarılı iş adamı Müteahhit Mehmet Ali Değirmenci, Sakarya Milletvekilliği için “Adayım” yorumunda bulunarak kamuoyuna duyurdu. Serdivan BBP İlçe başkanlık görevine kısa süre önce gelen Mehmet Ali Değirmenci, Milletvekilliği seçimleri öncesinde hayli iddialı bir giriş yaparak Sakarya’dan BBP’nin ilk aday adayı oldu. Serdivan ilçesinde ikamet eden ve özellikle bu bölge de iş hayatını sürdürüp, ekonomik ve kaliteli inşaatlarıyla tanınıyor.

İş Dünyasında yakaladığı başarıyı siyasi alana taşımak isteyen, Serdivan\'da yaptığı inşaat ve ticari anlaşmaları ile tanınan Müteahhit Mehmet Ali Değirmenci işinden örnek vererek:" Temeli sağlam adımlar atarak bugünlerimize geldik. Saygı ve karşılıklı güven neticesinde Sakaryamıza hizmet etmeye gönüllüyüz. Doğma büyüme Sakarya’da yaşıyorum ve sıkıntıları da en iyi bilecek vatandaşlardan biriyim. Çıktığımız bu yolda Allah\'ın izniyle alnımız ak yüzümüz gülerek bu seçimi alacağız" mesajı verdi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]