BBP, Akyazı Belediye Başkan Adayı'nı tanıttı

Büyük Birlik Partisi Akyazı Belediye Başkan Adayını, Belediye Konferans salonunda düzenlenene törenle tanıttı.

Büyük Birlik Partisi Akyazı Belediye Başkan Adayı Muhammet Benli’nin tanıtım toplantısına katılım yoğun oldu. Büyük Birlik Partisi Akyazı Belediye Başkan Adayı Muhammet Benli konuşmasında; Büyük Birlik Partisi, partilerinde değil sistemin alternatifi olduğunu ve hukukun üstünlüğünün değil üstünlerin hukukunun karşısında bir parti olduğunu, haklının değil güçlünün sözünün geçtiğini ve kapitalist sistemin karşısında olduklarını belirtti.

Muhammet Benli: "
Muhsin Yazıcıoğlu’nun izindeyim"

Benli ayrıca “Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun izindeyim. Seçimlere oy sayısı olarak bakmıyorum önceliğim halkın ve Hak\'kın rızasını kazanmaktır. Seçim sürecinde ve seçimlerden sonra Büyük Birlik Partisi\'ne ve Büyük Birlik Partisi\'ne gönül vermiş herkese, güzel hizmetlerle ve temiz bir isim bırakmayı Allah bana nasip etsin” dedi.

Kimse vazgeçilmez değil, Millet alternatifsiz değil, Millet bir kişiye bir partiye mahkûm değil Alternatif Büyük Birlik Partisi\'dir. Benli konuşmasının sonunda zaman birlik ve Büyük Birlik zamanı”  dedi.

Tanıtım toplantısına; Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanı Suat Çillioğlu, BBP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Bayrak, Akyazı BBP ilçe Teşkilat Başkanı Sümer Kap, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]