Bayramdan sonra sebze ve meyve fiyatları düşecek

Sakarya Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, Sakarya’da sebze ve meyve hasadının başladığı ve fiyatların düşebileceğini söyledi.

Ramazan Bayramında Katlı Pazar ve mahalle manavları\'nın açık olacağı söyleyen Sakarya Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan,” 11 ayın sultanı Ramazan ayının bitmesiyle ramazan bayramına giriyoruz. Bayramda Katlı Pazar ve mahallelerimizde bulunan manavlarımız açık olacaklar. Bayram süresi boyunca pazarcılarımız hizmet vermeye devam edecektir. Bu vesileyle bütün İslam âleminin ve vatandaşlarımızın yaklaşan ramazan bayramını kutlarım. Filistin\'deki yaşanan katliam biran önce son bulur” dedi.

Sakarya’da sebze ve meyve hasadının başladığını ve fiyatların düşeceğinden de bahseden Başkan Kabacan, “ Meyveler mevsim normallerinde seyrediyor. Şehrimizde sebze ve meyve hasadı dönemi başladı. Dolayısıyla hasadın başlaması pazar yerlerinde bolluk ve bereketin yaşanmasına neden olacaktır. Bu nedenle fiyatlar bu tarihten itibaren aşağı düşebilir. Vatandaşlarımız bu fiyat düşmesinden sonra kışlık konserve, turşu, salçalık çeşitlerini hazırlayabilirler” diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]