Bayramda Yoğun Tempo Çalışan Sağlıkçılara Ziyaret

Kurban Bayramı nedeniyle Sakarya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Alemdar, Acil Sağlık Hizmetlerinden Sorumlu İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Ezen, Yönetim Hizmetlerinden Sorumlu İl Sağlık Müdür yardımcısı Yusuf Türkdoğdu, Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Çetin Akboyun, İl Ambulans Servisi Başhekimliği’ne bağlı Komuta Kontrol Merkezi ve Serdivan 1 ve 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret ederek bayramlaştılar.

Acil ve Ambulans Teknikerleri Yusuf Kaya, Bige Çelik, Acil Tıp Teknisyeni Didem Altunarığ, Sağlık Memuru Salih Bal, Sürücüler Davut Aydemir, Muharrem Duyar, İl Sağlık Müdürlüğü’nün Bayram dolayısı nedeni ile kendilerini ziyaret etmiş olmalarından son derece memnun olduklarını bu tür ziyaretlerin sahada hizmet veren 112 çalışanlarının motivasyon ve morallerinin pozitif anlamda yükselmesine bununda hizmet anlamında verimliliklerini artırdığını ifade ettiler.

Uzm. Dr. Murat Alemdar ise, “Müdürlüğümüz bünyesine bağlı olarak bayram seyran demeden hizmet vermekte olan tüm 112 çalışanlarına fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, hepsinin Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]