Bayram Sabahı İntihar Etti

Akyazı\'da evli ve 2 çocuk babası 25 yaşındaki Ekrem Yavuzyiğit, kayınpederinin evinin bahçesindeki kulübede kendisi iple asarak yaşamına son verdi.

Akyazı\'da bir fabrika çalışan Ekrem Yavuzyiğit, bayram namazını kıldıktan sonra, eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşadığı kayınpedeninin evine geldi. İddiaya göre Yavuzyiğit, baldızı ve kayınbiraderine "Ablanız biraz sonra bahçedeki kulübeye gelsin ben oradayım" diyerek evden ayrıldı. Aile fertleri telefonla aradıkları Yavuzyiğit\'e ulaşamayınca kulübeye gitti. Aile fertleri, kapıyı açtıklarında Ekrem Yavuzyiğit\'in asılı cesediyle karşılaştı.

Kulübenin üstüne kömür parçasıyla \'Helal et hakkını, mahşerde görüşelim\' yazıldığı  görülürken, Yavuzğit\'in yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Yavuzyiğit\'in sosyal paylaşım sitesi Facebook\'taki profiline ise \'Bir gün dilenci gibi geleceğim kapına ürkerek basacağım zile anne. \'Bir dilenci\' diyeceksin para vereceksin \'Param var\' diyeceğim. Bir dilim ekmek uzatacaksın \'Karnım tok \' diyeceğim. \'Öyleyse ne istiyorsun?\' diyeceksin. Ben \'Yıllar önce çaldığın kalbimi geri ver, geri ver\' diyeceğim" yazdığı görüldü.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]