Basketbol ve futbolda hedef büyük!

Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’nın sezon açılış programında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporcularımıza ve spora gerekli önemi verdik, önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Spor ve sporcu şehri olan Sakarya’mız, inşallah bu sene basketbol ve futbolda önemli başarılara imza atacaktır” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Süleyman Seba anısına Beşiktaş İntegral Forex ile yaptığı hazırlık karşılaşmasıyla 2014-2015 TB2L sezonunu açtı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Sakarya Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ ve Sakarya Basketbol Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş ilgi ile takip etti.
Salonun tamamen dolduğu açılış programı kapsamında ilk söz alan Sakarya Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, “Geçtiğimiz yıl bu yola çıktığımızda hedeflerimizi ortaya koymuştuk. Çok şükür hedeflerimiz doğrultusunda bu yıl 2. Lig’de mücadele edeceğiz. İnşallah önümüzdeki sezon Beşiktaş ile hazırlık maçı değil, lig karşılaşması oynayacağız. Değerli Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizlere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şehrimizin de takımımıza sahip çıkmasını ve bu sezonda tüm maçlarımızı dolu bir salonda oynamak istiyoruz. Düzenlenen bu maç için Beşiktaş Kulübü yöneticilerine de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Süleyman Seba’yı rahmetle andıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın bu sezon basketbol ve futbolda önemli başarılara imza atacağına inandığını ifade etti. Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporcularımıza ve spora gerekli önemi verdik, önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Spor ve sporcu şehri olan Sakarya’mız inşallah bu sene basketbol ve futbolda da önemli başarılara imza atacaktır. Basketbol Takımımıza, mücadele edeceği 2. Lig’de başarılar diliyorum. İnşallah sporcularımız ve şehrimiz için hayırlı bir sezon olur” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından üzerinde Süleyman Seba’nın resminin bulunduğu ve ‘Saygıyla Anıyoruz’ yazılı tişörtlerle parkeye çıkan sporcular ve tüm salon, Süleyman Seba anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Hakem atışının ardından başlayan müsabakada Büyükşehir Basket, ilk yarıyı 38 - 40 geride kapattı. Büyükşehir, karşılıklı sayılarda devam eden karşılaşmadan ise, 69 - 81 mağlubiyetle ayrıldı. Büyükşehir’li Basketbolcular sergiledikleri performansla büyük beğeni kazanırken, maçın en skorer ismi 20 sayı atan Büyükşehir Basket’ten Lacedarius Dunn oldu. Karşılaşmanın sonunda tüm sporcular salonu dolduran Sakaryalılar tarafından ayakta alkışlandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]