Basketbol: 2014-2015 Federasyon Kupası

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Akova: "Asıl hedefimiz lig. Federasyon kupasını bir anlamda hazırlık olarak görüyoruz. Ona rağmen kupada da iddialıyız"

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) 2. Lig ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Cahit Akova, 2014-2015 Federasyon Kupası\'na ilişkin, "Asıl hedefimiz lig. Federasyon kupasını bir anlamda hazırlık olarak görüyoruz. Ona rağmen kupada da iddialıyız" dedi. 

Akova, federasyon kupasında 23 Eylül\'de İstanbul DSİ, 24 Eylül Çarşamba günü ise Gelişim Koleji ile karşılaşacaklarını belirtti.

Grup birincisi oldukları takdirde 28 Eylül\'de Bursa\'da yapılacak finallere katılacaklarını vurgulayan Akova, hazırlıkların çok iyi geçtiğini söyledi. 

Akova, Ankara ve Bursa\'da turnuvalara katıldıklarını anımsatarak, "Üç maçta üçer galibiyetle turnuvayı kazandık. Sezon başlarındayız, hazırklıklarımız devam ediyor" ifadesini kullandı.  

Kupada hedeflerinin gidebildikleri yere kadar gitmek olduğunu vurgulayan Akova, "Asıl hedefimiz lig. Federasyon kupasını bir anlamda hazırlık olarak görüyoruz. Ona rağmen kupada da iddialıyız" şeklinde konuştu. 

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]