Başkanlar, Çark Caddesi esnafıyla bir araya geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Çark Caddesindeki bir işyerinde esnafla bir araya geldi.

Yapılan toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli, SESOB Başkanı Hasan Alişan ve çok sayıda esnaf katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli, “Her ne kadar siz sorunları söylemeseniz de biz biliyoruz. Çark Caddesi en meşhur esnaflarımızın olduğu bir bölge. Bütün şehirlerin bilmiş olduğu bir noktadır Çark Caddesi. Burada esnaflık yaparken otopark sorununu bir çözseniz diye kalbinizden geçiyor. İnşallah onu önümüzdeki dönem içerisinde çözeceğiz. Şuanda çalışmalarını sürdürüyoruz aslında. İnşallah büyükşehir belediye başkanıyla da konuşacağım. Bununla ilgili çalışmalarını da sürdürüyorum. İnşallah onu bitireceğiz. Çark Caddesinde festivaller oldu bunu yine yapmayı planlıyoruz. Sizin bizden istediğiniz her türlü katkıyı sağlayacağız. Hepinizin ayağına sağlık. Daha güzel çalışmalarla birlikte yürüyeceğiz. Hepinize bol kazançlar diliyorum“ dedi.

"
Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise, “Esnaf arkadaşlarımız hem şimdi sorunlarını söylesinler hem de sandık da söylesinler. Zaman zaman bir araya geliyoruz. Gerek bulunduğumuz yerdeki sorunları tartışıyoruz. Neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Bizim her zaman söylediğimiz bir şey var. Bizden esnaf arkadaşlarımız hangi düzenlemeyi istiyorlarsa biz onları yapmaya hazırız. Saten projelerle caddeleri, sokakları tamamladık. Eksik olanlar varsa onları da tamamlarız. Bugünden itibaren yapar gene tamamlarız. Başka sorunlarda var. Otopark gibi bunların üzerinde duruyoruz. Maalesef önceden yerler hazırlanmadığı için elimizde rezerve yer olmadığı için bu konuda sıkıntı çekiyoruz. İnşallah onları da çözme yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Sokak düzenlemeleri, cadde düzenlemeleri arkadaşlarımız nasıl istiyorsa biz onu yapmaya hazırız. Bu konuda gelen görüşleri değerlendiriyoruz. İnşallah 30 Mart\'ta yerel seçimlerden sonra iyi niyetle sizlerle birlikte çalışmaya devam etmek istiyoruz. Yaptığımız iyi işlerde bizi hep desteklediniz. Bundan sonra da desteklerinizi de bekliyoruz. Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız“ ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Çark Caddesi esnafı sorunlarını anlatarak çözüm isterken Başkanlar da sorunlarla ilgili notların aldılar.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]