Başkan’dan Dereköye Su Müjdesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Valisi Hüseyin Atak ve ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş ile birlikte Hendek’in köylerini ziyaret etti.

İlk olarak Dereköy’ü ziyaret eden Vali Atak ve Başkan Toçoğlu, köy meydanında vatandaşların sorunlarını dinledi. Köy sakinlerinin su konusunda sıkıntı yaşadıklarını söylemelerinin ardından Başkan Zeki Toçoğlu, bu sıkıntının giderilmesi için yardımcı olacaklarını söyledi. Başkan Toçoğlu, “Burada su konusunda yaşanan sıkıntıyı gidermek için üzerimize düşeni yaparız. III. İsale Hattı’nın tamamlanmasının ardından ADASU buraya su getirebilir. Sapanca’nın suyu buraya ulaşmış olur” dedi.

Başkan Toçoğlu’na Vali Hüseyin Atak’ta destek vererek, “Su borularının döşenmesi hususunda olsun diğer konularda olsun biz de valilik olarak her türlü desteği veririz. Buradaki sorun çözüme kavuşmuş olur” diye konuştu.

Sorunlar çözüme kavuşacak

Vali Atak ve Başkan Toçoğlu, Dereköy’ün ardından Soğuksu Köyü’nü ziyaret etti. Soğuksu’da yeni yapılan muhtarlık binasını inceleyen Başkan Toçoğlu ve Hüseyin Atak, köy sakinlerinin ikram ettiği yöresel yemeklerin tadına baktı. Soğuksu’nun gelişmiş bir köy olduğunu belirten Hüseyin Atak, “Köylerimizin sorunlarını çözmek için bizler ve belediye yöneticilerimiz bütün gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Her zaman sorunları yerinde tespit ettiklerini ifade eden Başkan Zeki Toçoğlu ise, “Köylerimizin yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Bu sıkıntıları gidermek için de yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah bütün sorunlarımızı çözüme kavuşturacağız. Tabi bunlar bir anda olacak işler değil. Zaman içerisinde bütün sorunlarımızın çözümü noktasında adımlar atacağız. Biz hiçbir sorundan kaçmıyoruz. Hiçbir sıkıntımızı ötelemiyoruz” diye konuştu.


Başkan Zeki Toçoğlu ve Vali Hüseyin Atak son olarak Yeşilyurt Mahallesi’ni ziyaret etti. Köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Atak ve Toçoğlu, mahalle de açılan tekstil fabrikasını da ziyaret ederek işçilere kolaylıklar diledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]